Τίτλοι τέλους και «διαζύγιο» με Ζαμπά

Από sdna.gr:Ο ΠΑΟΚ κλείνει μία ανοιχτή «πληγή» που ακούει στο όνομα Λέο Ζαμπά, ρίχνοντας τους τίτλους τέλους με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή - Βγαίνει άμεσα το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Πηγή: sdna.gr
Τίτλοι τέλους και «διαζύγιο» με Ζαμπά

Ο Λέο Ζαμπά φάνταζε το μεγάλο «αγκάθι» για τους Θεσσαλονικείς καθώς από το καλοκαίρι ήταν αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις του Δικεφάλου, παραμένοντας στην πατρίδα του.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συμβουλεύτηκαν τη νομική ομάδα δεδομένου πως ήταν σαφές πως ήθελαν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή όσο τον δυνατόν γρηγορότερα, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία σκέψη χρησιμοποίησής του.

Μάλιστα, ακόμη και όποιες προσπάθειες προκειμένου να βρεθεί έστω και προσωρινά ποδοσφαιρική στέγη έπεσαν στο κενό, αναγκάζοντας τους Θεσσαλονικείς να στραφούν στην UEFA. Από την πλευρά του, ο Ζαμπά επιστράτευσε τους δικηγόρους του, κάτι που φρόντισε να επικοινωνήσει και μέσω social media, και όλα δείχνουν πως πλέον το «διαζύγιο» είναι θέμα χρόνου. Δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο (29/09) να σημειωθούν εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...