Στίβος: 1ο Camp ανεύρεσης ταλέντων!

Από acpaok.gr: Το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ, διοργανώνει το 1ο Camp ανεύρεσης ταλέντων, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 10:00, στο Εθνικό Καυτατζόγλειο Στάδιο.
Πηγή: acpaok.gr
Στίβος: 1ο Camp ανεύρεσης ταλέντων!

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ και το τμήμα Στίβου, καλούν στο camp όλα τα παιδιά του Νομού Θεσσαλονίκης, αγόρια και κορίτσια από 11 ετών και άνω, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και για να περάσουν ένα... διαφορετικό πρωινό Σαββάτου.

Η συμμετοχή στο Camp είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Οι μικροί αθλητές θα δοκιμαστούν στην ταχύτητα, την αντοχή, στα άλματα και στις ρίψεις, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Πρωταθλητές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες τους.

Παράλληλα και οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των μικρών παιδιών τους από την κερκίδα.

Το τμήμα Στίβου του ΠΑΟΚ έχει ως βασική επιδίωξη στην καλή στελέχωση των ακαδημιών του, δίνοντας έμφαση στο προαγωνιστικό και αγωνιστικό κομμάτι.

Το τμήμα έχει περάσει πλέον σε μία νέα εποχή, ανανεώνεται και δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των επόμενων Πρωταθλητών στον χώρο του Στίβου.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο camp ανεύρεσης ταλέντων:

Τάνια Κεραμυδά 6975514187, Έφορος Τμήματος Στίβου.

Διαβάστε ακόμη...