Πήραν χρόνο, περιμένουν να προσφέρουν!

Από paok24.com: Στο χθεσινό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που είχαν να αγωνιστούν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πηγή: paok24.com
Πήραν χρόνο, περιμένουν να προσφέρουν!

Ο τερματοφύλακας και η αμυντική τετράδα που χρησιμοποιήθηκε ήταν εξολοκλήρου διαφορετική από αυτή που έχει επιλέξει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Ρουμάνος τεχνικός.

Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, του οποίου η τελευταία ανεπίσημη συμμετοχή ήταν στα φιλικά προετοιμασίας, ενώ δεν έχει καταγράψει ακόμη λεπτά συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι. Στη δεξιά πλευρά αγωνίστηκε ο Γιόαν Σάστρε, του οποίου η τελευταία συμμετοχή εντοπίζεται στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, όπου έκανε ολέθριο λάθος στο γκολ της ισοφάρισης.

Γιάννης Κάργας και Ιβάν Νέσμπεργκ συνέθεσαν το κεντρικό δίδυμο των στόπερ, με τον πρώτο να επανέρχεται μετά τα παιχνίδια απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας, ενώ ο Νορβηγός άφησε πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και πήρε χρόνο συμμετοχής χθες έτσι ώστε να μπει σε ρυθμούς αγώνων και να προσφέρει λύσεις στη συνέχεια εφόσον του ζητηθεί.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκε στο... μικροσκόπιο του Ρουμάνου τεχνικού ήταν και ο Ράφα Σοάρες, o οποίος πήρε φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος είχε να αγωνιστεί από τα παιχνίδια για την Λέφσκι Σόφιας για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Για 67 λεπτά αγωνίστηκε και ο Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος μετράει έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές, όμως προς το παρόν δείχνει να είναι αρκετά...πίσω στις επιλογές του Λουτσέσκου για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Την θέση του στο γήπεδο πήρε ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και εφόσον δεν βρέθηκε ομάδα να παραχωρηθεί, αναμένεται να βοηθήσει στο rotation εφόσον του δοθεί η ευκαιρία.

Φανέλα βασικού πήρε και ο Αντρέ Ρικάρντο, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην Β' ομάδα και δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή έως σήμερα με την ανδρική ομάδα. Μαζί με τον Πορτογάλο στην δεύτερη ομάδα βρίσκεται και ο Νίκολας Κουαλιάτα, του οποίου οι τελευταίες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα ήταν στα παιχνίδια με την Λέφσκι.

Λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Χρήστος Ταλιχμανίδης, ο οποίος αποτελεί την τρίτη επιλογή στην θέση «1».

Διαβάστε ακόμη...