ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα

Aπό acpaok.gr: Για την 2η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», την Bianco Monte Δράμα.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Bianco Monte Δράμα

Ο Δικέφαλος, μετά τη νίκη του στην «πρεμιέρα» κόντρα στον Δούκα με 31-27, θέλει να κάνει το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, εκμεταλλευόμενος και την δύναμη της έδρας του.

Απέναντι του, η Bianco Monte Δράμα, η οποία γλίτωσε τα... χειρότερα κόντρα στα... νεοφώτιστα Βριλήσσια, κερδίζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα με 28-27.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για τον αγώνα κόντρα στην Bianco Monte Δράμα, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Δράμα. Έχει κάνει κάποιες προσθήκες στο ρόστερ της και πλέον έχει ενισχυθεί αρκετά. Θα είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι, γεμάτο ένταση και πάθος. Εμείς είμαστε μία ομάδα νέα και με πολύ όρεξη για επιτυχίες. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και θέλουμε να βγάλουμε τα αποτελέσματα των προπονήσεων στο γήπεδο. Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη από αυτό το παιχνίδι, και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Θα ήταν χαρά όλων μας να έχουμε και τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ στο πλάι μας!».

Διαβάστε ακόμη...