Κουλιεράκης ο…νεότερος!

Aπό paok24.com: Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους φίλους του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να καλείται για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, για τα παιχνίδια με την Κύπρο και την Β. Ιρλανδία στο Nations League.
Πηγή: paok24.com
Κουλιεράκης ο…νεότερος!

Από τις κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ, ο «Κούλιε» είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής του γκρουπ, σε ηλικία 18 χρονών και 11 μηνών. Ακολουθεί, σε ηλικία 20 ετών και 9 μηνών, ο Χρήστος Τζόλης, επίσης προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ. Ο μεσοεπιθετικός της Τβέντε είναι και ο δεύτερος πιο νέος σκόρερ στην εθνική, στο γκολ που πέτυχε με την Κύπρο (φιλικό), σε ηλικία 18 χρονών, 9 μηνών και 12 ημερών.

Ακόμη και αν δεν αγωνιστεί ο Κουλιεράκης θα πάρει πολύ σημαντική εμπειρία από τις προπονήσεις και την συμμετοχή στην αποστολή, στο ταξίδι, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αυτό που δύσκολα θα σπάσει, είναι το στοιχειωμένο ρεκόρ του παίκτη που πραγματοποίησε ντεμπούτο με την εθνική σε μικρότερη ηλικία, με τον Κωνσταντίνο Γκίκα, να το διατηρεί από το μακρινό 1930, οπότε και αγωνίστηκε σε ηλικία 17 χρόνων, 1 μήνα και 29 ημερών.

Διαβάστε ακόμη...