Σελιμάι: «Πρότυπο οι Κουλιεράκης – Τσαούσης»

Από paok24.com: Μετά το φιλικό του ΠΑΟΚ Β' με τον Μακεδονικό, οι Βλαντιμίρ Μπράντονιτς και Ερμής Σελιμάι έδωσαν το στίγμα τους για την νέα σεζόν της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.
Πηγή: paok24.com
Σελιμάι: «Πρότυπο οι Κουλιεράκης – Τσαούσης»

Ο γεννηθείς το 2004, νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ, βρίσκεται στην β' ομάδα από την περσινή σεζόν ωστόσο, φέτος καταγράφει και τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά. Για τον Σελιμάι είναι πρότυπο οι Κουλιεράκης και Τσαούσης, των οποίων τα βήματα θέλει να ακολουθήσει.

«Είναι τρομερή εμπειρία για εμάς που προερχόμαστε από την Κ-19 να παίζουμε με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας και σε τέτοιο επίπεδο Πρωταθλήματος και μας βοηθάει να εξελιχτούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα, είμαστε πολλά παιδιά, ο καθένας δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να εξελιχθεί.

Η συμμετοχή του Κουλιεράκη και του Τσαούση στην πρώτη ομάδα είναι ένα έξτρα κίνητρο, με αυτά τα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι ένα πρότυπο για εμάς και κάθε μέρα δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά για να παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα.

Προσωπικά, το παράδειγμά μου είναι ο Μάριος Τσαούσης, έχουμε μιλήσει πολύ μεταξύ μας και μακάρι να φτάσω στο επίπεδο του. Του εύχομαι τα καλύτερα...»

Διαβάστε ακόμη...