Περιμένοντας τον Ζίφκοβιτς

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ μετά το σοκ του καλοκαιρινού αποκλεισμού στην Ευρώπη από τη Λέφσκι Σόφιας, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League με δύο νίκες και μία ισοπαλία.
Πηγή: paok24.com
Περιμένοντας τον Ζίφκοβιτς

Ο Δικέφαλος την Κυριακή έδωσε και το πρώτο του ντέρμπι στη σεζόν, ενώ έχει μπροστά του τον αγώνα με τη Λαμία και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΌΦΗ για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του συγκομιδή.

Το δεδομένο πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας υπάρχει με τον ΠΑΟΚ να δυσκολεύεται σε αρκετές στιγμές των παιχνιδιών να απειλήσει στο τελευταίο τρίτο. Η καλή παρουσία του Κάλεντ Νάρεϊ είναι μία απάντηση σε αυτό το πρόβλημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αρκεί.

Καθοριστική για να λυθεί εν μέρει αυτό το ζήτημα είναι η επιστροφή του Αντρίγια Ζίφκοβιτς στις καλές εμφανίσεις. Ο Σέρβος μετά την περσινή χρονιά που εξελίχθηκε σε μαραθώνιο για τον ίδιο, γράφοντας 52 συμμετοχές, ψάχνει ακόμα να βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Ζίφκοβιτς έχει να σκοράρει από τον περασμένο Απρίλιο όταν και σκόραρε στα πλεί οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ενώ πριν την ασίστ του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, προηγούμενη συμμετοχή του σε γκολ του Δικεφάλου ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό πάλι για τα ολέι οφ δίνοντας ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...