Συνεχείς συσκέψεις για το γήπεδο

Από paok24.com : Η παρουσίαση των σχεδίων για τη Νέα Τούμπα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι το επόμενο βήμα για τους ανθρώπους της ομάδας που έχουν αναλάβει αυτό το μεγάλο πρότζεκτ, μία παρουσίαση που όπως φαίνεται, θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμα.
Πηγή: paok24.com
Συνεχείς συσκέψεις για το γήπεδο

Στις συνεχείς συσκέψεις που γίνονται, έχουν βρεθεί κάποιες λεπτομέρειες, που χρήζουν διόρθωσης-αλλαγών, ενώ γίνονται διάφορες επισημάνσεις, με βάση το Προεδρικό Διάταγμα που ορίζει τα όρια που έχει ο ΠΑΟΚ, για όλες τις περιπτώσεις.

Η πρόβλεψη ότι αμέσως μετά την παράδοση των σχεδίων στον ΠΑΟΚ, αυτά θα παρουσιαστούν στον κόσμο της ομάδας προς δημόσια διαβούλευση, δε δικαιώνονται, καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες προς διευθέτηση που θα πρέπει να συμβαδίζουν απόλυτα με το Προεδρικό Διάταγμα. Άλλωστε η έκθεση είναι περίπου 350 σελίδων και υπάρχει εκτίμηση και κοστολόγηση για κάθε σχέδιο.

Για το λόγο αυτό, υπάρχει μία καθυστέρηση, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θέλουν μία αναλυτική και συμμορφωμένη πλήρως σε όλους τους κανόνες, παρουσίαση των σχεδίων για τη Νέα Τούμπα, πριν αυτά βρεθούν ενώπιον του κόσμου και αυτός εκφράσει την άποψη του.

Διαβάστε ακόμη...