Άμυνα γεμάτη νιάτα και ελπίδα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη, αγωνίστηκε με μία από τις νεανικότερες τετράδες στην άμυνα στην ιστορία του και αν προσθέσουμε σε αυτούς και την παρουσία τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στο τέρμα αυτό το γεγονός γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.
Πηγή: paok24.com
Άμυνα γεμάτη νιάτα και ελπίδα

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, επέλεξε τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κουλιεράκη και Τσαούση για την άμυνα και φυσικά τον Κροάτη κάτω από τα δοκάρια.

Λύρατζης, Τσαούσης και Κοτάρσκι έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος ζωής, Ο Ίνγκι Ίνγκασον είναι ο μεγαλύτερος και ο εμπειρότερος στην άυνα, με τον Ισλανδό να είναι 29 ετών, ενώ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι μόλις 18.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως οι τρεις Έλληνες της άμυνας, προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του Δικεφάλου, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου. Όπως διαβάσατε και νωρίτερα μέσα από το PAOK24 οι λύσεις για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, αυξάνονται καθώς ο Ιβάν Νάσμπεργκ είναι κοντά στην επιστροφή του ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Διαβάστε ακόμη...