Αντίστροφη μέτρηση!

Από paok24.com: Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη και των ανθρώπων τόσο της ΠΑΕ όσο και του ΑΣ ΠΑΟΚ, βρίσκονται από το βράδυ της Τετάρτης τα τρία σχέδια της Νέας Τούμπας που εκπόνησαν από κοινού οι εταιρίες Salfo και Populous μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, με τον φάκελο να περιλαμβάνει 340 σελίδες και άλλες 150 σελίδες που αφορούν το bussinessplan του μεγάλου πρότζεκτ!
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση!

Όπως προκύπτει, η "ασπρόμαυρη" οικογένεια θα χρειαστεί 3-4 ημέρες προκειμένου να μελετήσει τα σχέδια και ενδεχομένως να συζητήσει με τις δύο εταιρίες το ενδεχόμενο κάποιων αλλαγών, με το επόμενο βήμα να μπορεί να χαρακτηριστεί και... ιστορικό!

Και αυτό γιατί τα τρία σχέδια της Νέας Τούμπας θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε μία δημόσια διαβούλευση, τα αποτελέσματα της οποίας θα ληφθούν υπόψη τόσο από τον Ιβάν Σαββίδη όσο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Από όποιο πρίσμα πάντως και αν το δει κανείς, το γεγονός και μόνο πως ο κόσμος του Δικεφάλου θα έχει σε λίγα 24ωρα εικόνες από το πως θα μοιάζει το νέο "σπίτι" τους, είναι αν μη τι άλλο...ιστορικό!

Διαβάστε ακόμη...