Τσιγγάρας: «Αυτά μου είπε ο Κουλούρης»

Ο Χάρης Τσιγγάρας ανακοινώθηκε και επίσημα από την γαλλική Τουλούζ και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.
Πηγή: thessports.gr
Τσιγγάρας: «Αυτά μου είπε ο Κουλούρης»

Αφού περιέγραψε το αγωνιστικό προφίλ του, αποκάλυψε τι ακριβώς του είπε ο Ευθύμης Κουλούρης, που επίσης αγωνίστηκε στην Τουλούζ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Τουλούζ ο Χάρης Τσιγγάρας είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ονειρευόμουν να έρθω στο γαλλικό πρωτάθλημα και είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να παίξω σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Είμαι ένας παίκτης που τρέχει πολύ, έχω καλή τεχνική και μάλλον αμυντικό προφίλ με την έννοια ότι μου αρέσει να κερδίζω την μπάλα και να την δίνω μπροστά. Μπορώ επίσης να επιτεθώ, αλλά πρέπει ακόμα να βελτιωθώ, να σκοράρω και να κάνω περισσότερες ασίστ».

«Τα πρώτα χρόνια έπαιζα είτε «8άρι» ή «10αρι» στο γήπεδο, αλλά τώρα παίζω κυρίως «6άρι« ή «8άρι». Μου αρέσει αυτό, μπορώ εύκολα να αλλάζω εύκολα θέσεις. Γνωρίζω ότι είμαι ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που έπαιξε στην Τουλούζ μετά τον Ευθύμη Κουλούρη. Παίζαμε λίγο μαζί, τότε, στον ΠΑΟΚ. Του τηλεφώνησα, ήταν πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Μου είπε αυτό που ήθελα να ακούσω για να επιβεβαιώσει την επιθυμία μου να έρθω εδώ, μου είπε για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και μου είπε ότι έπρεπε να είμαι έτοιμος και συγκεντρωμένος».

Διαβάστε ακόμη...