«Άλλος» ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου στις 21:45, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος της Super League!
Πηγή: paok24.com
«Άλλος» ΠΑΟΚ!

Σε σχέση πάντως με την περσινή πρεμιέρα του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα που κρίθηκε στο 86΄ από το τραγικό λάθος του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και το γκολ του Πέδρο Κόντε, ο ΠΑΟΚ του Σαββάτου δεν θα έχει σχεδόν... καμία σχέση με την ομάδα που παράταξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις 12 Σεπτεμβρίου 2021!

Έχουμε και λέμε: Κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι "ασπρόμαυροι" παρατάχθηκαν με τους Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Καγκάβα, Μουργκ και Σβιντέρσκι, ενώ ως αλλαγή πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο οι Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Μίτριτσα και Άκπομ!

Από τους παραπάνω, μόνο τέσσερις αναμένεται να αγωνιστούν το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό, από τη στιγμή που ο Βιεϊρίνια είναι τιμωρημένος. Αυτοί είναι οι Σβαμπ, Αουγκούστο, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ, ενώ το ντεμπούτο τους στην Super League αναμένεται να κάνουν οι Κοτάρσκι, Ντάντας, Νάρεϊ και πιθανότατα οι Κουαλιάτα, Μπράντον.

Διαβάστε ακόμη...