«Έδειξε» ενδεκάδα… πρεμιέρας ο Λουτσέσκου!

Από paok24.com: Είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο χθεσινό φιλικό με τον Βόλο στην Τούμπα, στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε των Θεσσαλών με 3-1, χάρη σε γκολ των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Νέλσον Ολιβέιρα και Γιώργου Κούτσια!
Πηγή: paok24.com
«Έδειξε» ενδεκάδα… πρεμιέρας ο Λουτσέσκου!

Με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League να απέχει μία εβδομάδα, ασφαλώς και ο Ρουμάνος προπονητής χρησιμοποίησε το παιχνίδι με τους Βολιώτες ως "πρόβα τζενεράλε", δίνοντας φανέλα βασικού στους Κοτάρσκι, Λύρατζη, Τσαούση, Ίνγκασον, Κάργα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ και Τόμας!

Από εκεί και πέρα, με τον Κοτάρσκι να είναι ο μοναδικός που αγωνίστηκε σε όλο το φιλικό, σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Σάστρε, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σοάρες και Κωνσταντέλιας στις θέσεις των Λύρατζη, Κάργα, Τσαούση, Αουγκούστο, Σβαμπ και Ντάντας αντίστοιχα, ενώ στο 82΄ ο Παναγιώτουαντικατέστησε τον Ίνγκασον, στο 75΄ ο Κουαλιάτα πέρασε στη θέση του Ελ Καντουρί που στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αντικατέστησε τον Μπίσεσβαρ, στο 61΄ ο Νάρεϊ έδωσε τη θέση του στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στο 75΄ ο Κούτσιαςπέρασε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ολιβέιρα, που αντικατέστησε τον Μπράντον στην ανάπαυλα!

Ως προς τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα παραπάνω, είναι σχεδόν βέβαιο πως οι Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Κάργας, Λύρατζης, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ θα πάρουν φανέλα βασικού το ερχόμενο Σάββατο!

Από εκεί και πέρα, με τον Ράφα Σοάρες να διανύει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν οι Βιεϊρίνια και Τσαούσης, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Κούρτιτς για τη θέση του "παρτενέρ" του Σβαμπ!

Εφόσον δε η μη παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην ενδεκάδα του χθεσινού φιλικού αποτελεί ένα... μήνυμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Σέρβο μεσοεπιθετικό, τότε ο Ντάντας θα πλαισιώσει τους Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ στην τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, θέση που θα πάρει είτε ο Νέλσον Ολιβέιρα εάν κριθεί 101% έτοιμος τις επόμενες ημέρες είτε ο Μπράντον Τόμας!

Διαβάστε ακόμη...