Τα εγχώρια πρότζεκτ

Από paok24.com: Στις εγχώριες διοργανώσεις θα είναι αποκλειστικά στραμμένο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν μετά τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: paok24.com
Τα εγχώρια πρότζεκτ

Σε αντίθεση με την περασμένη σεζόν, το καλεντάρι του Δικεφάλου συρρικνώνεται αρκετά καθώς βγαίνουν από την εξίσωση οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Με τα παιχνίδια να είναι λιγότερα μένει να φανεί ποια θα είναι η προσέγγιση του Λουτσέσκου όσον αφορά τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Και ένα ερώτημα που επίσης καλείται να απαντηθεί είναι το πώς θα αξιοποιηθούν τα εγχώρια πρότζεκτ που υπάρχουν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Ο Κουλιεράκης είναι ένα από αυτά τα πρόσωπα. Ένας παίκτης που ξεχώρισε στην προετοιμασία, άφησε πολλές υποσχέσεις, αλλά είναι αρκετά πίσω στην... ιεραρχία της θέσης που αγωνίζεται, καθώς υπάρχουν οι Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κάργας και φυσικά ο Μιχαηλίδης που είναι στα... πιτς.

Ο Τσαούσης ανήκει και αυτός στην παραπάνω κατηγορία. Κάθε χρόνο δείχνει και πιο έτοιμος αν και φυσικά τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και με σκληρή δουλειά θα πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του στον Λουτσέσκου.

Αναμφισβήτητο και το ταλέντο του Κωνσταντέλια. Ένας παίκτης που αρχίζει να ανδρώνεται και καλείται να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, να συνεχίσει στον ρυθμό που είχε στην προετοιμασία για να διατηρήσει τη θέση που κέρδισε στην πρώτη ομάδα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...