Το μετέωρο βήμα στον άξονα

Από paok24.com:Η συζήτηση για αλλαγές στη μεσαία γραμμή έχει ανοίξει. Το PAOK24 έχει καταγράψει τι εσωτερικές σκέψεις που αφορούν τους Γιάσμιν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο, και το ζητούμενο, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, έχει να κάνει με τη διαδικασία που θα ακολουθεί.
Πηγή: paok24.com
Το μετέωρο βήμα στον άξονα

Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται για τις Ελληνικές ομάδες σε έξι εβδομάδες (αρκετά πρωταθλήματα θα ρίξουν αυλαία στις 31 Ιουλίου όμως η ΕΠΟ θα κρατήσει ανοικτές τις μεταγραφές έχει 15 Σεπτεμβρίου) ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια διαδικασία σκέψης παραχώρησης τόσο του Σλοβένου όσο και του Βραζιλιάνου, γεγονός που τους βάζει σε ένα ιδιαίτερο καθεστώς.

Το ιδανικό σενάριο θα ήθελε την αλλαγή σκυτάλης που είναι στα σκαριά, να ευοδωθεί το συντομότερο δυνατό. Η αλήθεια είναι πως αυτό το «ιδανικό σενάριο» έχει παιχτεί ελάχιστες φορές στον ΠΑΟΚ.

Διεργασίες υπάρχουν αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τη χρονική απόσταση ανάμεσα στις συζητήσεις, την κατάθεση πρότασης και τη συμφωνία. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα για τον Δικέφαλο του Βορρά δεν είναι άλλα από αυτά των Νάρεϊ και Νάσμπεργκ, ποδοσφαιριστών που οι μεταγραφές τους ολοκληρώθηκαν μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της έναρξης διαδικασιών μεταγραφής.

«Δυστυχώς» για τον ΠΑΟΚ, έχει ακόμα χρόνο. Για να μη γίνει παρεξήγηση, το «δυστυχώς» πηγαίνει στην απουσία επίσημων αγώνων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αξιοποίησή του είναι κάτι που μένει να φανεί...

Διαβάστε ακόμη...