«Κάναμε πέντε προσφορές στον Νέσμπεργκ αλλά ήθελε... ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Για τη μεταγραφή του Ιβάν Νέσμπεργκ στον ΠΑΟΚ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλερένγκα, Γιοακίμ Γιόνσον, ο οποίος αποκάλυψε πως του έγιναν και πέντε διαφορετικές προτάσεις ανανέωσης συμβολαίου αλλά είχε πάρει την απόφαση μεταγραφής του!
Πηγή: sdna.gr
«Κάναμε πέντε προσφορές στον Νέσμπεργκ αλλά ήθελε... ΠΑΟΚ»

Όπως ανέφερε αρχικά: «Ο Νέσπεργκ είναι legend για τη Βαλερένγκα, γιατί παίζει σε όλη την καριέρα του στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο oποίος είναι πολύ καλός και έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι, πολύ καλός στις μονομαχίες, είναι ταχύς και δυνατός, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός».

Μιλώντας για το δυνατό του στοιχείο και αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη από πίσω: «Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι το αριστερό του πόδι, είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στο αριστερό του πόδι, είναι σκληρός αμυντικός. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη από την άμυνα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με το αριστερό πόδι, κάνει φοβερές αλλαγές παιχνιδιού».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει ήδη την απόφαση μεταγραφής παρά τις πέντε διαφορετικές προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν: «Σκέφτηκε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Του κάναμε πέντε διαφορετικές προσφορές για ανανέωση και δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε, ήθελε να πάει σε μια καλύτερη λίγκα και σε μια καλύτερη ομάδα, και ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος σύλλογος από τη Βαλερένγκα».

Στο ερώτημα αν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, απάντησε: «Δεν θα βάλει πολλά γκολ αλλά είναι ποδοσφαιριστής που έχει ικανότητα και προωθείται στις στημένες φάσεις».

Διαβάστε ακόμη...