ΠΑΟΚ: Αύγουστος και μεταγραφές…

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε έναν διαφορετικό Αύγουστο, καθώς φέτος, δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Europa Conference League.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Αύγουστος και μεταγραφές…

Τα περασμένα χρόνια, ο μήνας αυτός περιελάμβανε πολλές και σημαντικές μεταγραφές και μένει να φανεί, τι θα συμβεί φέτος, με τον "Δικέφαλο" να έχει μπροστά του τρεις εβδομάδες δουλειάς, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πάμε να θυμηθούμε μερικές από τις μεγάλες μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον Αύγουστο...

Ξεκινώντας από τη σεζόν 2013-14, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Αύγουστο την απόκτηση των Μίροσλαβ Στοχ και Σωτήρη Νίνη, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά, έφτασαν στην Τούμπα τον ίδιο μήνα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος κι ο Γιάννης Μυστακίδης.

Τη σεζόν 2015-16, ο Φρανκ Άρνεσεν έδωσε τα χέρια με αρκετούς ποδοσφαιριστές κι έφτασαν στην Τούμπα οι Τσίμιροτ, Τέρι Αντονις, Σάμπο, Ζάιρο, Μαλεζάς και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ήρθε σαν... bonus στη Θεσσαλονίκη κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Την επόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ έκανε νωρίς τις μεταγραφές του και τον Αύγουστο έγινε μία μόνο κίνηση, χωρίς ουσιαστική σημασία εκ του αποτελέσματος, με τον Μάμε Τιάμ να "μετακομίζει" στη Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο καλοκαίρι ήταν "καυτό" για τον ΠΑΟΚ, με τον Λούμπος Μίχελ να φέρνει στην Τούμπα αρκετά νέα πρόσωπα κι ο Αύγουστος περιελάμβανε πέντε μεταγραφές, με τους Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Πασχαλάκη και Ζαμπράνο να ντύνονται στα "ασπρόμαυρα", σε ένα γεμάτο καλοκαίρι. Τη σεζόν 2018-19, ο "Δικέφαλος" βασίστηκε στους ποδοσφαιριστές που είχε ήδη στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου και προχώρησε σε συγκεκριμένες επιλογές, με τους Βέρνμπλουμ, Άκπομ, Καρέλη και Τόσκα να υπογράφουν τον Αύγουστο.

Τις επόμενες δύο χρονιές, ο Αύγουστος ήταν... ήσυχος στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς οι κινήσεις του ΠΑΟΚ έγιναν μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι έκλεισε με την απόκτηση των Μιτρίτσα, Άκπομ και Σίντκλεϊ.

Διαβάστε ακόμη...