«Κάτι ψήνεται» με Αουγκούστο…

Από skgsports.gr:Από τις κουβέντες για νέο συμβόλαιο φτάσαμε σε χρόνο... dt σε συζητήσεις περί αποχώρησης του Ντάγκλας Αουγκούστο, γι' αυτό και δεν προκαλεί την παραμικρή έκπληξη η καταγραφή μιας έντονης κινητικότητάς τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομα του Βραζιλιάνου μέσου.
Πηγή: skgsports.gr
«Κάτι ψήνεται» με Αουγκούστο…

Ο ΠΑΟΚ «ψάχνεται» για να βρει μια λύση, οι εκπρόσωποι του έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις της ιδιοκτησίας, ωστόσο δεν υπάρχει, προς το παρόν, κάτι επίσημο ή χειροπιαστό.

Για όσους δεν το θυμούνται ή δεν το γνωρίζουν ένα χρόνο πριν ο «Δικέφαλος» απέρριψε πρόταση της Αλ Σαμπάμπ ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, οι Άραβες επέστρεψαν και αυτό το καλοκαίρι εισπράττοντας εκ νέου το «όχι» των «ασπρόμαυρων», πήγαν και πήραν τον Κριχόβιακ, που πέρσι αγωνίστηκε για έξι μήνες δανεικός στην ΑΕΚ, άρα δύσκολα να υπάρξει ενδιαφέρον από την συγκεκριμένη ομάδα.

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Αουγκούστο ή του Κούρτιτς (για τον οποίο επίσης στη Μικράς Ασίας είναι ανοικτοί σε κάθε πρόταση) που συζητιέται αυτό το διάστημα στην Τούμπα.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη υποχρεώνει το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να προχωρήσουν σε πολλές προσθαφαιρέσεις το επόμενο διάστημα από το ρόστερ της ομάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» διατυμπανίζουν ότι θα γίνουν αυτές οι προσθαφαιρέσεις, ξεκινώντας από τις αποχωρήσεις των Ζαμπά, Μουργκ και Τέιλορ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και δεν αποτελούν κομμάτια του σχεδιασμού της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...