Ιδού η Λέφσκι, ιδού και η… πρόκληση!

Από paok24.com:Έτσι όπως τα... κατάφερε, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά τη Λέφσκι Σόφιας την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα εάν θέλει να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ή με δύο εάν θέλει να πάει το παιχνίδι στην παράταση!
Πηγή: paok24.com
Ιδού η Λέφσκι, ιδού και η… πρόκληση!

Ασφαλώς, η αποστολή του Δικεφάλου δεν είναι ακατόρθωτη κόντρα σε μία ομάδα που υπολείπεται σε δυναμική, ποιότητα και εμπειρία, ωστόσο δεν είναι και εύκολη!

Και αυτό γιατί οι "ασπρόμαυροι" καλούνται και να βρουν πολλές φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα των Βούλγαρων και να τους κρατήσουν μακριά από την εστία του Ντομινίκ Κοτάρτσκι, ακόμα και αν δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ που θα ήταν ένα... έξτρα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ!

Ιστορικά πάντως, ουδέποτε ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να προκριθεί στην Ευρώπη μετά από μία ήττα με σκορ 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, κάτι που ισχύει και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Συγκεκριμένα, τη μοναδική φορά που ο Ρουμάνος προπονητής κλήθηκε να οδηγήσει την ομάδα του σε πρόκριση μετά από ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, η προσπάθειά του στέφθηκε με αποτυχία. Αυτό, συνέβη στις 28 Αυγούστου 2014 όταν η Πετρολούλ Πλοέστι ηττήθηκε στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό με 2-1, έχοντας ηττηθεί στη Ρουμανία με σκορ 3-1!

Διαβάστε ακόμη...