Επίσημο: Ο Τζόλης συνεχίζει δανεικός στην Τβέντε (pics)

Από skgsports.gr:Ο Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και τη Τβέντε με μορφή δανεισμού από τη Νόριτς.
Πηγή: skgsports.gr
Επίσημο: Ο Τζόλης συνεχίζει δανεικός στην Τβέντε (pics)

Η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία για τον μονοετή δανεισμό του Έλληνα επιθετικού, μετά από 20 συμμετοχές (2 γκολ) με τη φανέλα της Νόριτς.

Ο δανεισμός του Τζόλη στην Τβέντε είναι χωρίς οψιόν αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι το επόμενο καλοκαίρι ο 20χρονος διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις του.

«Φιλοδοξία μου είναι να παίξω αρκετά και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα μου. Άκουσα και είδα ότι οι οπαδοί είναι θαυμάσιοι και δεν μπορώ να περιμένω να το δω και από κοντά. Είχα πολλές επαφές με τον Λημνιό για το κλαμπ. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και μου είπε ότι είναι ένα πολύ καλό βήμα να πάω στην Τβέντε. Είχα επίσης μία πολύ καλή συζήτηση με τον Ρομπ Γιανς και τον Γιαν Στράουερ. Το συναίσθημα ήταν καλό και νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο βήμα για μένα», ήταν τα λόγια του Χρήστου Τζόλη, μετά την υπογραφή με την νέα του ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...