ΠΑΟΚ-Κούρτιτς: Όλη η αλήθεια

Από sdna.gr: Από την στιγμή που ειπώθηκε δια στόματος του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι σαφές πως στο τραπέζι του ΠΑΟΚ υπάρχει -πια- θέμα με τον Γιάσμιν Κούρτιτς - Τα δεδομένα στην περίπτωση του Σλοβένου χαφ στην σχέση του με τον ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα!
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ-Κούρτιτς: Όλη η αλήθεια

Η αλήθεια είναι πως από την περίοδο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, υπάρχει μία παραφιλολογία γύρω από την υπόθεση του Γιάσμιν Κούρτιτς και το τι μέλλει γενέσθαι με τον Σλοβένο χαφ. Σε αυτό -σαφώς- συντέλεσε και το γεγονός πως ήχησαν... σειρήνες από την Ιταλία, με αρκετές ομάδες να βολιδοσκοπούν την προοπτική επιστροφής του στη χώρα.

Εδώ προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα; Τυχαία έκαναν την εμφάνισή τους τα μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία για τον Κούρτιτς; Όχι! Προφανώς στην ποδοσφαιρική αγορά δεν μένει τίποτα κρυφό για καιρό! Ο Σλοβένος χαφ ψάχνει ένα συμβόλαιο διάρκειας στα 33 του και το ιδανικό για εκείνον θα ήταν να το βρει στον ΠΑΟΚ. Ανάμεσα σε Κούρτιτς και ΠΑΟΚ έγιναν κάποιες συζητήσεις, ωστόσο, δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος προς αυτήν την προοπτική...

Από εκεί και πέρα, αν ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι υπάρχει κάποια ομάδα που ικανοποιεί τα «θέλω» του και μπορεί να του προσφέρει αυτό το συμβόλαιο συνεργασίας που επιθυμεί, τότε ανοίγει μία άλλη συζήτηση. Στην παρούσα φάση, υπάρχει καταγεγραμμένο ενδιαφέρον από την Πίζα, ωστόσο, δεν είναι σαφές αν ο ίδιος είναι «ζεστός» στην προοπτική της Serie B. Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος του ανήκει.

Κι αυτά είναι τα δεδομένα επί του παρόντος για τον Κούρτιτς... Ο παίκτης «ψάχτηκε» για το μέλλον του, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε τις σκέψεις του και όσο παραμένει ανοιχτή η μεταγραφική αγορά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα. Το εν λόγω θέμα βέβαια πήρε διαστάσεις καθώς τέθηκε στο τραπέζι μετά την τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όσον αφορά τον Κούρτιτς, θεώρησα πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει έχοντας κάνει μόνο δύο εβδομάδες προετοιμασία και από εκεί και πέρα υπάρχει και ένα πρόβλημα μεταξύ αυτού και της ομάδας που ελπίζω να λυθεί άμεσα...».

Εκείνο που είναι σαφές είναι πως πρέπει να κλείσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν μπορεί να αιωρείται γιατί δεν ωφελεί ούτε τον ΠΑΟΚ, ειδικά στη συγκεκριμένη συνθήκη, ούτε τον ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο, ανήκει σε ένα γκρουπ και είναι κομμάτι των αποδυτηρίων. Προφανώς και θα μπορούσαν να το διαχειριστούν με μεγαλύτερη προσοχή και ισορροπία προκειμένου να μην προσθέσουν έξτρα πίεση στο κεφάλι τους, ωστόσο, τώρα θα πρέπει να δουν την επόμενη ημέρα...

Διαβάστε ακόμη...