Θέμα ωρών του Σοτέλδο

Από paok24.com: Από τη στιγμή που ο Γέφερσον Σοτέλδο ενημέρωσε τον Ζοσέ Μπότο πως θέλει να είναι ο ΠΑΟΚ ο πρώτος ευρωπαϊκός προορισμός της καριέρας του, έμελλε να φανούν οι προθέσεις της ομάδας που ανήκει, της Τίγρες.
Πηγή: paok24.com
Θέμα ωρών του Σοτέλδο

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, είναι θέμα ωρών πλέον να αποφασίσουν οι Μεξικάνοι το τι θα κάνουν με τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να διαφανεί αν θα ξεκινήσουν οι τελικές επαφές με τον ΠΑΟΚ ή δεν θα υπάρξουν οι συνθήκες που βολεύουν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Αυτό που επιθυμεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη προκειμένη περίπτωση, είναι τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο, με ελεγχόμενο οψιόν αγοράς που δεν ξεπερνά τα 2 εκατ ευρώ. Η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη, μιας και ο ΠΑΟΚ πληρώνει το συμβόλαιό του – 1 εκατ ευρώ – και ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έρθει στη Τούμπα.

Οι Μεξικάνοι, φαίνεται πως δεν έχουν άλλες έτοιμες λύσεις και πιέζονται χρονικά μιας και θέλουν να ελευθερώσουν θέση ξένου, κάτι που το γνωρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή και πιέζει προς τα θέλω του ΠΑΟΚ.

Άρα το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, κάτι που θα φανεί στις επόμενες ώρες, είναι πως η Τίγρες θα εγκρίνει την πρόταση του ΠΑΟΚ και θα προχωρήσει η μεταγραφή στο διαδικαστικό της σκέλος.

Διαβάστε ακόμη...