Η πινελιά... πολυτελείας με Σοτέλδο

Από sdna.gr: Κάλεντ Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας «κουμπώνουν» το παζλ των μεταγραφών του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να εστιάζουν στην απόκτηση του Χέφερσον Σοτέλδο με την μορφή δανεισμού από την Τίγκρες.
Πηγή: sdna.gr
Η πινελιά... πολυτελείας με Σοτέλδο

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι στον... δρόμο για τη Θεσσαλονίκη, ο Μπράντον Τόμας θα ανακοινωθεί προσεχώς και επίσημα, με τον Ζοσέ Μπότο να ψάχνει την πινελιά πολυτελείας με τον Χέφερσον Σοτέλδο από την Τίγκρες. Ο 25χρονος Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός είναι μια επιλογή του Ζοσέ Μπότο για να δώσει ποιότητα και ταχύτητα από το κέντρο και μπροστά, ωστόσο, για την ώρα δεν υφίσταται ακόμη οριστική συμφωνία με την Τίγκρες προκειμένου να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα.

Από αυτά που διαρρέουν από το Μεξικό, είναι σαφές πως η Τίγκρες -αρχικά- συζητούσε για πώληση του ποδοσφαιριστή αλλά εν τέλει δείχνει συγκαταβατική και για δανεισμό. Και υπό αυτό το καθεστώς γίνονται οι συζητήσεις με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ, θέλοντας να καλύψουν τα «θέλω» του προπονητή με έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί παλιό γνώριμο του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως ο Ρουμάνος τον ήθελε από την περίοδο που ηταν προπονητής της Αλ Χιλάλ το 2020...

Διαβάστε ακόμη...