Οι τελευταίοι των… «Invincibles»

Από paok24.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποίησε χθες την συμφωνία με τον Ντιέγο Μπίσεσβαρ, με τον Σουριναμέζο να παραμένει κάτοικος Τούμπας μέχρι και το 2023, ενισχύοντας έτσι την... παλιοσειρά του Δικεφάλου, που μετά και την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έχει μειωθεί αισθητά.
Πηγή: paok24.com
Οι τελευταίοι των… «Invincibles»

Ο ΠΑΟΚ αλλάζει, νέοι παίχτες σε παραγωγικές ηλικίες έχουν προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας, η οποία έχει αλλάξει άρδην σε σχέση με την αντίστοιχη του 2018-19 που χάρισε το νταμπλ στον Δικέφαλο.

Μετά τις αποχωρήσεις των Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκη αλλά και του Άκπομ που ήταν δανεικός, λίγα είναι αυτά που θυμίζουν πλέον την ονειρική σεζόν του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ.

Πιο συγκεκριμένα, στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ παραμένουν από τη γενιά των... «Invincibles» οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντιέγο Μπίσεσβαρ, Ίνγκι Ίνγκασον, Ομάρ Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά αλλά και ο Λευτέρης Λύρατζης, που ωστόσο τότε δεν είχε ενεργό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζοσέ Μπότο, έχει βάλει την σφραγίδα του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, φέρνοντας νέο «αίμα» στην ομάδα με σκοπό την δημιουργία του ΠΑΟΚ της νέας εποχής, ο οποίος έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

Διαβάστε ακόμη...