ΠΑΟΚ εναντίον Τσίμιροτ!

Από paok24.com:Τη Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους! Συνδετικός "κρίκος" των δύο ομάδων; Μα φυσικά ο Γκόικο Τσίμιροτ.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ εναντίον Τσίμιροτ!

Έχοντας αποχωρήσει από τον Δικέφαλο τον Ιανουάριο του 2018, ο 29χρονος πλέον Βόσνιος μπήκε αισίως στην 6η σεζόν του στη Σταντάρ έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής με τη φανέλα της 162 παιχνίδια, 2 γκολ και 6 ασίστ, αλλά και στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του καθώς αυτό εκπνέει τον Ιούνιο του 2023!

Πάντως, το αυριανό φιλικό δεν θα σηματοδοτήσει την πρώτη "συνάντηση" του Τσίμιροτ με τον ΠΑΟΚ, μετά την μεταγραφή του τη Σταντάρ. Και αυτό γιατί ο "Τσίμι" παρακολούθησε από κοντά την προ τετραετίας φιλική αναμέτρηση των "ασπρόμαυρων" με την Άντερλεχτ, έχοντας γίνει πόλος έλξης τόσο για τους τότε ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου όσο και για τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το αυριανό φιλικό θα είναι το τρίτο για την Σταντάρ Λιέγης, μετά από αυτό κόντρα στην Σιντ Τρουίντεν στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-0 και αυτό με την RWD Μόλενμπεκ, ομάδα τρίτης κατηγορίας, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 2-1!

Διαβάστε ακόμη...