Τα επόμενα βήματα για Ζαμπά!

Από paok24.com: Έξτρα άδεια μίας εβδομάδας πήρε ο Λέο Ζαμπά στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ προκειμένου να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική "στέγη" ΄του, συνεπώς απουσίαζε δικαιολογημένα από τις προπονήσεις που έλαβαν χώρα στη Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: paok24.com
Τα επόμενα βήματα για Ζαμπά!

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος δεν επέστρεψε εγκαίρως στη Θεσσαλονίκη για να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στην Ολλανδία, με το PAOK24 να αποκαλύπτει σήμερα πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον ενημέρωσε και μέσω δικηγόρου, πως όφειλε να ενσωματωθεί στην ομάδα στις 26 Ιουλίου!

Η αντίδραση του Λέο Ζαμπά; Όχι μόνο δεν αποδείχθηκε συνεπής αλλά ζήτησε και έξτρα άδεια, την οποία και τελικά εξασφάλισε! Ωστόσο, όταν και αυτή εξέπνευσε, ο Βραζιλιάνος πήρε άδεια από τη... σημαία και πλέον λογίζεται ως αδικαιολογήτως απών!

Κάπως έτσι, βάσει της γενικότερης συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, οι επιλογές του Δικεφάλου είναι πλέον δύο: Να προχωρήσει τις διαδικασίες για διακοπή συμβολαίου στον Βραζιλιάνο, κάτι το οποίο ενδεχομένως και να επιδιώκει ο ίδιος ή να αρχίσει να του επιβάλλει πρόστιμα, όπως έχει το δικαίωμα!

Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία με τον 23χρονο επιθετικό εξακολουθεί να είναι προβληματική, με τον ΠΑΟΚ να είναι φυσικά πολύ θετικός στο να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην έχει φτάσει στα αυτιά του ή στα γραφεία του κάποια πρόταση!

Διαβάστε ακόμη...