Χάκε: «Τοπ ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ο προπονητής της Γκόου Αχέντ Ίγκλς, Ρενέ Χάκε, μετά το τέλος της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων, που βρήκε νικητή τον Δικέφαλο με σκορ 4-0!
Πηγή: paok24.com
Χάκε: «Τοπ ομάδα ο ΠΑΟΚ»

"Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι για εμάς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ είναι μία τοπ ομάδα στην Ελλάδα, εμείς είμαστε μία από τις μικρότερες ομάδες της Eredivisie. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως στο πρώτο ημίχρονο μπορώ να πω πως προβάλλαμε αντίσταση.

Δεν είναι ακόμα ώρα για να βγάλουμε συμπεράσματα, ήταν το πρώτο φιλικό μας κόντρα σε επαγγελματική ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνιστήκαμε περισσότερο με παιδιά από την Κ21. Θεωρώ πάντως προς στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε πολλά περισσότερα πράγματα και αυτό είναι λογικό" τόνισε ο προπονητής των Ολλανδών στην κάμερα της Nova, ενώ ερωτηθείς για τον Αβέντις Αβεντισιάν, απάντησε:

"Ο Αβέντις είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής με ταλέντο και ικανότητες. Πέρσι ήταν η πρώτη του χρονιά στην Ολλανδία, χρειάζεται να συνηθίσει τον τρόπο ζωής εδώ καθώς και τον τρόπο παιχνιδιού. Θα τον βοηθήσουμε να αναπτυχθεί περισσότερο αυτή τη χρονιά και ίσως παίξει λίγα παιχνίδια στο πρωτάθλημα".

Διαβάστε ακόμη...