Κινητικότητα εντός ΠΑΟΚ για Κάργα, σε καλό δρόμο και του Νάρεϊ

Από sdna.gr:Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν λάβει την απόφαση να κινηθούν για τον Γιάννη Κάργα - Αισιοδοξία για Νάρεϊ.
Πηγή: sdna.gr
Κινητικότητα εντός ΠΑΟΚ για Κάργα, σε καλό δρόμο και του Νάρεϊ

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, o Γιάννης Κάργας βρίσκεται στο προσκήνιο του Δικεφάλου στο πλαίσιο της προσεέγγισης των ασπρόμαυρων στην ελληνική αγορά. Οι Θεσσαλονικείς, προεξάρχοντος του Ζοσέ Μπότο, σκανάρουν περιπτώσεις που μπορούν άμεσα να βοηθήσουν και προέρχονται από την εγχώρια αγορά. Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι δεδομένης και της ενίσχυσης που ψάχνουν στα μετόπισθεν είναι αυτό του 27χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννη Κάργα.

Προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με τους Ηπειρώτες, αρέσει ιδιαιτέρως στον Ραζβάν Λουτσέσκου και στον Ζοσέ Μπότο και αναμφίβολα καλύπτει και το πλαίσιο που έχει θέσει η UEFA στους συλλόγους με φόντο την ευρωπαϊκή λίστα, επιθυμώντας την παρουσία οχτώ γηγενών ποδοσφαιριστών.

Αποτέλεσε τον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννινα, διάγοντας μία εξαιρετική σεζόν ενώ σύμφωνα με το CIES καταλαμβάνει και μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Κάργας δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο, συνεπώς προέχει η συζήτηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να προχωρήσει η μετακίνηση του Έλληνα στόπερ!

Αναφορικά με τον Κάλεντ Νάρεϊ, από πλευράς ΠΑΟΚ απορρέει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με την Φορτούνα και ο 27χρονος Γερμανός -με καταγωγή από το Τόγκο- εξτρέμ θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα προσεχώς. Η πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ, θέτοντας τη βάση των διαπραγματεύσεων ήταν κοντά στο ένα εκατ. ευρώ, με τους Γερμανούς να κινούνται από το.... 1.8 και πάνω...

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και καλής διάθεσης με τους ιθύνοντες της Φορτούνα και σε συνδυασμό με τη επιθυμία του ποοδσφαιριστή να αποχωρήσει από την ομάδα, οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν ότι θα ολοκληρωθεί θετικά η επικείμενη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη...