Κουαλιάτα: Πρώτη “γεύση” ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Άφιξη, πρώτες ατάκες και σημαντικά μηνύματα...
Πηγή: paok24.com
Κουαλιάτα: Πρώτη “γεύση” ΠΑΟΚ

Ο Νικολάς Κουαλιάτα έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, δηλώνοντας έτοιμος για τη νέα, "ασπρόμαυρη" πρόκληση.

Ο Ουρουγουανός άσος έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο "Μακεδονία", όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας και μπήκε κατευθείαν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ.

Ο Κουαλιάτα έκανε μία σύντομη, πρώτη τοποθέτηση στο αεροδρόμιο, επιβεβαιώνοντας πως ο Ζοσέ Μπότο είχε ξεκινήσει εδώ κι αρκετό καιρό τις επαφές με τον ατζέντη του, με φόντο τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη και κατόπιν, αναχώρησε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με προορισμό το "Μακεδονία Παλάς".

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα είμαι στην ομάδα για τέσσερα χρόνια. Δεν είχα καμία αμφιβολία όταν έμαθα για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Η πρώτη επαφή έγινε τον Γενάρη, όταν μίλησε ο Ζοσέ Μπότο με τον ατζέντη μου. Πάμε ΠΑΟΚάρα", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ουρουγουανός, που δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Κουαλιάτα θα "συστηθεί" στον κόσμο της ομάδας μέσα από τα social media του ΠΑΟΚ και προφανώς, θα μιλήσει κι αυτός on camera για όλα, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ράφα Σοάρες, θέλοντας να στείλει τα δικά του μηνύματα.

Διαβάστε ακόμη...