Ρέντε-Μπαλντέ: Τι συμβαίνει με τους δύο και τον ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Οι επιτελείς του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ «χτίζουν» την ομάδα της επόμενης χρονιάς. Ο Δικέφαλος ανακοίνωσε ήδη την απόκτηση του Νικαλάς Κουαλιάτα, έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Ράφα Σοάρες, ενώ οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Σάστρε με τη μεταγραφή από τη Μαγιόρκα.
Πηγή: paok24.com
Ρέντε-Μπαλντέ: Τι συμβαίνει με τους δύο και τον ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι» παρακολουθούν στενά και άλλες περιπτώσεις παικτών, με τους Μάρκο Ρέντε και Κεϊτά Μπαλντέ να έχουν ξεχωρίσει. Οι δύο αυτές περιπτώσεις μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν αυτή τη στιγμή.

Ο κεντρικός αμυντικός της Χέρακλες δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του, ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, με τη Φέγενοορντ να είναι αυτή που σύμφωνα με τους Ολλανδούς έχει καταθέσει μέχρι και πρόταση για την απόκτησή του.

Η περίπτωση του Σενεγαλέζου επιθετικού της Κάλιαρι είναι επίσης δύσκολη, καθώς θα απαιτηθεί να υπάρξει μία οικονομική υπέρβαση για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα. Ο Μπαλντέ σε καμία περίπτωση δεν θέλει να συνεχίσει στη Serie B με την Κάλιαρι, αλλά το υψηλό συμβόλαιο του, αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ, θα πρέπει να καλυφθεί αφού ανάψει το «πράσινο φως» ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωριστή θέση στις σημειώσεις του Ζοσέ Μπότο, με τις εξελίξεις να αναμένονται να τρέξουν σχετικά γρήγορα, καθώς ο χρ'ονος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι πολύς και άπαντες θέλουν να έχουν καλυφθεί τα περισσότερα κενά, για να μπορέσει να δουλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται ο Λουτσέσκου, έχοντας στη διάθεσή του ένα σχεδόν ολοκληρωμένο ρόστερ.

Διαβάστε ακόμη...