Τα δίνεις, υπογράφει!

Από paok24.com: Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην "ατζέντα" του Ζοσέ Μπότο για την ενίσχυση της επίθεσης, είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ της Κάλιαρι!
Πηγή: paok24.com
Τα δίνεις, υπογράφει!

Μάλιστα, η περίπτωση του 27χρονου Σενεγαλέζου – με ισπανικό διαβατήριο – επιθετικού της Κάλιαρι, που αγωνίζεται και στην κορυφή της επίθεσης και στα "φτερά", δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη. Ωστόσο, πρέπει να υπάρξει μία σημαντική απόφαση από τον ΠΑΟΚ και δη από τον Ιβάν Σαββίδη!

Συγκεκριμένα, ο Μπαλντέ – με συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το καλοκαίρι του 2024 – είναι μία από τις ακριβές περιπτώσεις που έχει "σταμπάρει" ο Ζοσέ Μπότο, έχοντας κάνει όλη την απαραίτητη προεργασία για να τον φέρει στην Τούμπα υπό το καθεστώς του δανεισμού!

Από τη στιγμή που η Κάλιαρι δεν κατόρθωσε να παραμείνει στη Serie A, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να αλλάξει περιβάλλον, καθώς το να αγωνιστεί στη Serie B δεν αποτελεί... προτεραιότητά του!

Το... λεπτό σημείο της όλης ιστορίας, έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Εάν οΠΑΟΚ καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιο που έχει με την Κάλιαρι και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, τότε ο ποδοσφαιριστής θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και παράλληλα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου!

Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να ανάψει το "πράσινο φως" ο Ιβάν Σαββίδης, σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να "μαζευτεί" οικονομικά σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του!

Τη φετινή σεζόν, ο Μπαλντέ κατέγραψε 26 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Κάλιαρι, ενώ πέρσι είχε 7 γκολ και 2 ασίστ σε 26 παιχνίδια με τη Σαμπντόρια. Στο παρελθόν δε, έχει 31 γκολ και 22 ασίστ με τα χρώματα της Λάτσιο, 16 γκολ και 15 ασίστ με τη Μονακό, αλλά και 5 γκολ και 2 ασίστ σε 26 ματς με την Ίντερ, ενώ είναι 36 φορές διεθνής με τη Σενεγάλη, με απολογισμό έξι τερμάτων!

Διαβάστε ακόμη...