«Στον ΠΑΟΚ βρήκε ξανά τον εαυτό του»

Με θετική χροιά για τον ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ, κατέγραψε η ισπανική Marca στην ηλεκτρονική έκδοσή της την “μόνιμη” μετακόμιση του Γιοάν Σάστρε στον Δικέφαλο!   Από paok24.com: Πιο αναλυτικά, στην ιστοσελίδα της γνωστής ισπανικής εφημερίδας, για τον πρώτο δανεικό της εποχής Ιβάν Σαββίδη που αγοράζει ο ΠΑΟΚ, τονίζεται μεταξύ άλλων:
Πηγή: paok24.com
«Στον ΠΑΟΚ βρήκε ξανά τον εαυτό του»

“Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την πληρωμή της οψιόν αγοράς που περιλαμβανόταν στη μεταγραφή του πρώην εξτρέμ της Μαγιόρκα, Γιοάν Σάστρε.

Με αυτόν τον τρόπο, ο εξτρέμ αποχωρεί οριστικά από την Μαγιόρκα και θα συνεχίσει στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026. Ήταν κάτι που η MARCA είχε ήδη προαναγγείλει πριν από ένα μήνα και αυτή την Παρασκευή οριστικοποιήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 500.000 ευρώ στον σύλλογο των Βαλεαρίδων.

Ο Γιοάν Σάστρε έφυγε από τη Μαγιόρκα στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Η σεζόν στο νησί δεν ήταν κάτι θετικό για αυτόν: με τον Λουίς Γκαρθία Πλάζα στον πάγκο, είχε ξεκινήσει σε μόλις τέσσερις αγώνες, παίζοντας 254 λεπτά στην Primera Division, εξαιτίας του τεράστιου ανταγωνισμού που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πάμπλο Μαφέο ήταν ακλόνητος και έτσι ο Σάστρε αποφάσισε τον χειμώνα να βγει εκτός Ισπανίας, αναζητώντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Με τον ΠΑΟΚ ο Σάστρε ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του. Από την πρώτη στιγμή, ο παίκτης της Μαγιόρκα προσγειώθηκε πολύ καλά στο ελληνικό έδαφος, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Σαστρε αγωνίστηκε σε συνολικά 16 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ. Επιπλέον, την επόμενη σεζόν θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, αφού ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί στο Conference League.

Η σχέση μεταξύ του Σάστρε και της Μαγιόρκα πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Από 12 ετών, ο Σάστρε ανέβηκε όλα τα σκαλιά του συλλόγου και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Ήδη το 2017 έγινε ο “άρχοντας” της δεξιάς πτέρυγας, όταν η Μαγιόρκα αγωνιζόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Από τότε, η Μαγιόρκα κέρδισε τρεις ανόδους  και ο Σάστρε έγινε ένας από τους λίγους επιζώντες από εκείνη τη σεζόν στην από εκείνη τη φουρνιά”.

Διαβάστε ακόμη...