Άλλαξε το κλίμα ο Σβαμπ

Σεζόν με σκαμπανεβάσματα, με δυσκολίες, αλλά και θετικές στιγμές.
Πηγή: paok24.com
Άλλαξε το κλίμα ο Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ, ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με συνολικά 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 5 γκολ και δίνοντας 5 ασίστ και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα φάνηκε να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση, είναι ξεκάθαρο πως πλέον υπάρχει αλλαγή κλίματος.

Ο Αυστριακός ξεκίνησε τη σεζόν, παίζοντας αρκετά παιχνίδια με παρτενέρ τον Γιασμίν Κούρτιτς στο κέντρο, κάτι που φάνηκε με το... καλημέρα πως δεν ήταν λειτουργικό, με τον Χάρη Τσιγγάρα να μπαίνει στην πορεία στην εξίσωση κι ουσιαστικά να παίρνει τη θέση του, σε πολλά παιχνίδια.

Σταδιακά -ωστόσο- και κυρίως στο τελευταίο διάστημα, ο Σβαμπ φώναξε "παρών" και παίζοντας μαζί με τον Τσιγγάρα, έδειξε ξανά το καλό του πρόσωπο, κάτι που άλλαξε σημαντικά το κλίμα, με φόντο την επόμενη μέρα.

Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ο Αυστριακός θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του κι εφόσον υπάρξει συμφωνία και συνεχίσει, τότε όλα δείχνουν ότι ο "Δικέφαλος" δε θα κάνει κίνηση για άλλο χαφ.

Αυτή τη στιγμή κι εφόσον μείνει ο Σβαμπ, ο ΠΑΟΚ έχει επίσης τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Σοάρες και Αουγκούστο κι έτσι θα πορευτεί με φόντο τη νέα σεζόν, ενώ σε περίπτωση που δεν παραμείνει κάτοικος Τούμπας, θα αναζητηθεί ένα ακόμη χαφ.

Από τη μεριά του, ο Αυστριακός έχει δείξει ξεκάθαρα τις προθέσεις του, κάτι που φάνηκε και στις τελευταίες του δηλώσεις μετά τον τελικό, όταν κι ανέφερε:

"Το μόνο που έχω να πω εγώ, είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να καθίσουμε να συζητήσουμε και να πάρουμε μία απόφαση. Σίγουρα από τη δική μου τη μεριά, η μπάλα είναι στο να παραμείνω στην ομάδα. Το συμβόλαιό μου λήγει στις 30/6, οπότε αν δε γίνει κάτι μέχρι τότε θα είμαι ελεύθερος. Δεν υπάρχει κάτι νέο να πω. Θα υπάρξουν συζητήσεις μέσα στις επόμενες ημέρες κι όπως είπα, το μπαλάκι είναι στη μεριά του κλαμπ. Εγώ είμαι ανοικτός για οποιαδήποτε κουβέντα".

Διαβάστε ακόμη...