Σε αναζήτηση λύσης για τον Τέιλορ!

Από paok24.com: Το περασμένο καλοκαίρι, στην προσπάθειά του να γεμίσει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας που άφησε η αποχώρηση του Λέο Μάτος, ο ΠΑΟΚ "πόνταρε" πάνω στον Λούκας Τέιλορ.
Πηγή: paok24.com
Σε αναζήτηση λύσης για τον Τέιλορ!

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος προερχόταν από μία... συμπαθητική χρονιά στην Ντνίπρο βάσει των συμμετοχών του (24 παιχνίδια, 2 ασίστ), όμως εξαρχής η επιλογή του εμπεριείχε σημαντικό ρίσκο βάσει του αγωνιστικού προφίλ του.

Τελικά, αποδείχθηκε περίτρανα πως ο Τέιλορ δεν είναι ο μπακ που μπορεί να "σηκώσει" τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Βραζιλιάνο να είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλά "κενά" και κάκιστες τοποθετήσεις στο αμυντικό παιχνίδι του και συνολικά να αγωνίζεται σε 28 ματς, καταγράφοντας 5 ασίστ.

Όπως προκύπτει, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταλήξει στο ότι οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιοάν Σάστρε θα είναι τη νέα σεζόν οι δύο ποδοσφαιριστές που θα επωμιστούν την ευθύνη για το δεξί άκρο της "ασπρόμαυρης" άμυνας. Έτσι, ο Λούκας Τέιλορ... περισσεύει, με το κακό για τον ΠΑΟΚ να είναι πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024!

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται ακόμα και η περίπτωση αποζημίωσης του Βραζιλιάνου προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, εάν δεν προκύψει κάποια ομάδα που θα θελήσει να τον αγοράσει ή να τον αποκτήσει ως δανεικό!

Τι καλό θα έχει να θυμάται ο ΠΑΟΚ από τον Λούκας Τέιλορ; Τις ασίστ του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Λίνκολν στο Γιβραλτάρ και Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα, αλλά και την πολύτιμη προσφορά του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γάνδη, στο οποίο αγωνίστηκε για 20 λεπτά στα δεξιά της μεσαίας γραμμής!

Διαβάστε ακόμη...