Αναμονή ενημέρωσης για τα διόδια

Από thessports.gr:Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επιστολή της προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκη, ζητάει την δωρεάν διέλευση των οπαδών του που θα κατέβουν στην Αθήνα για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, επικαλούμενη μεταξύ άλλων και λόγους ισονομίας και ισότητας,
Πηγή: thessports.gr
Αναμονή ενημέρωσης για τα διόδια

Το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», φιλοξενήθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά, μέσω μηνύματος που έστειλε φίλος του ΠΑΟΚ. Ο τηλεθεατής στο μήνυμά του ανέφερε πως εκτός των άλλων εξόδων, οι φίλοι του «δικεφάλου» θα πληρώσουν 62 ευρώ για τις διελεύσεις τους για τα διόδια, σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού που δεν θα έχουν την συγκεκριμένη επιβάρυνση.

Ο κ. Καραγιάννης άφησε ανοιχτό το θέμα αυτό, λέγοντας πως ο Υπουργείο βρίσκεται σε επαφή με την ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα, υποστηρίζοντας πάντως ότι το συγκεκριμένο θέμα χειρίζεται το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Σε ερώτηση για το αν θα ανοίξουν τα διόδια σε περίπτωση που δημιουργηθούν ουρές, ο κ. Καραγιάννης το άφησε ανοικτό σαν ενδεχόμενο.

Διαβάστε ακόμη...