ΠΑΟΚ: Οι χρονιές μετά το πρωτάθλημα

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε χθες τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και έχει στρέψει ήδη την προσοχή του στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Οι χρονιές μετά το πρωτάθλημα

Ο Δικέφαλος τερμάτισε για ακόμα μία χρονιά στη δεύτερη θέση, μαζεύοντας συνολικά 64 βαθμούς. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πανηγύρισε φέτος 19 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ είχε 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από εκεί και πέρα οι «ασπρόμαυροι» έστειλαν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 58 φορές, ενώ στον αντίποδα δέχτηκαν 33 τέρματα.

Πέρυσι στο πρωτάθλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ ήταν ξανά δεύτερος φτάνοντας τους 64 βαθμούς, όπως και φέτος, έχοντας συνολικό απολογισμό 18 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο Δικέφαλος πέρυσι τελείωσε το πρωτάθλημα έχοντας ως επιθετική συγκομιδή 60 τέρματα, ενώ δέχτηκε 34 γκολ συνολικά.

Την επόμενη χρονιά μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος μάζεψε 73 βαθμούς, τερματίζοντας δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό. Εκείνη τη χρονιά ο ΠΑΟΚ είχε 21 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες. Σε ότι αφορά την επίθεση πέτυχε 58 γκολ, ενώ δέχτηκε 29 τέρματα στις 36 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...