Η «έκρηξη» του Κούρτιτς! (photostory)

Aπό paok24.com: Ο Φέλιξ Μπριχ μόλις έχει σφυρίξει τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές των "κίτρινων" πανηγυρίζουν τη νίκη τους και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει στα αποδυτήρια, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου του Δικεφάλου.
Πηγή: paok24.com
Η «έκρηξη» του Κούρτιτς! (photostory)

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς από την πλευρά του, παραμένει καθιστός στο χορτάρι, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή που βρίσκεται μπροστά από τις θύρες 7 και 8, ενώ λίγα μέτρα πιο δίπλα βρίσκεται ο Ίνγκι Ίνγκασον, επίσης απογοητευμένος.

Προς την πλευρά του πρώτου, κατευθύνεται ο Αντόνιο Τσόλακ, με τον Κροάτη επιθετικό να παρηγορεί τον συμπαίκτη του, με κανέναν να μην περιμένει αυτό που ακολούθησε.

Ξαφνικά, πολύ εκνευρισμένος από τις αποδοκιμασίες του κόσμου που είχε παραμείνει στις θύρες 5 και 6 – κάποιος ή κάποιοι εκ των οποίων του έβρισαν μέλη της οικογένειάς του σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου μετά το παιχνίδι – ο Γιάσμιν Κούρτιτς πετάγεται σαν "ελατήριο" και κατευθύνεται προς την κερκίδα, προτρέποντας τον κόσμο να αποδοκιμάσει κι άλλο, με χαρακτηριστική κίνηση του χεριού του.

Σε αυτό το σημείο, επεμβαίνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς ο οποίος και λειτουργεί ουσιαστικά ως... πυροσβέστης, για να ακολουθήσει η αποχώρηση του Κούρτιτς από τον αγωνιστικό χώρο, κάτω από νέες και πιο έντονες αποδοκιμασίες, οι οποίες αυτή τη φορά έχουν αποκλειστικό αποδέκτη τον Σλοβένο χαφ!

Διαβάστε ακόμη...