Τριανταφύλλου: «Τελικός Κυπέλλου γιορτή, με 50.000 κόσμο»

Από paok24.com: Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΕΠΟ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του City Of Primo 106,1, σε μια συζήτηση για όσα απορρέουν από την σύσκεψη της Δευτέρας(9/5), μεταξύ όλων των αρμόδιων για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Πηγή: paok24.com
Τριανταφύλλου: «Τελικός Κυπέλλου γιορτή, με 50.000 κόσμο»

Εξελίσσονται καλά τα πράγματα;

«Μια χαρά. Πάμε για γιορτή του ποδοσφαίρου. Επιστρέφει το ποδόσφαιρο που όλοι θέλουμε. Σ' αυτό το πλαίσιο πρέπει να το δούμε και αυτή να είναι η μεγάλη εικόνα που θα κρατήσουμε. Ευελπιστούμε, ευχόμαστε και δουλεύουμε ώστε να πάνε όλα καλά. Πάμε για σχεδόν 50.000 κόσμο στο γήπεδο, με 21.478 εισιτήρια η κάθε ομάδα και 5.000 η ΕΠΟ. Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα για να γίνει μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.»

Πως πείστηκε η αστυνομία και τελικά αυξήθηκαν τα εισιτήρια για κάθε ομάδα;

«Τα 17.000 που είχε πει η αστυνομία, ήταν μια πρώτη κουβέντα. Δεν ήταν απόφαση. Δεν είπε η αστυνομία "τόσα επιτρέπουμε και τέλος". Είχε γίνει μια πρώτη συζήτηση σε αυτήν την κατεύθυνση, αλλά δεν είχε πει η αστυνομία ότι δεν θα επιτρέψει παραπάνω. Δεν υπήρχε ανακοίνωση από την αστυνομία. Μόνο πληροφορίες. Από την αρχή είχε αφεθεί ανοιχτό το να πάμε στην σύσκεψη της Δευτέρας(9/5) και να συζητηθεί εκεί με όλους τους αρμόδιους.»

Οργανωτικά τι άλλο να περιμένουμε;

«Οργανωτικά έχουμε διάφορα πράγματα στο τελετουργικό του τελικού, τα οποία θα ανακοινώνουμε σιγά σιγά. Είναι κάποια που δεν μπορούμε να τα πούμε ακόμη. Θα τα ανακοινώνουμε μέρα παρά μέρα, αλλά ναι θα γίνουν πράγματα. Και πριν τον τελικό θα υπάρξει τελετουργικό, απλά δεν μπορώ να τα πω αυτήν την στιγμή. Πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθούν. Το σίγουρο είναι ο αριθμός των φιλάθλων, οι δύο ομάδες είχαν απόλυτη σύμπνοια σε όλα τα θέματα και τα υπόλοιπα θα τα βλέπουμε στις επόμενες μέρες.»

Όλα αυτά που ακούστηκαν για αλλαγή μέρας και ώρας του τελικού, ευσταθούν;

«Υπήρξαν κάποια αιτήματα, αλλά δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Υπήρξε μια τέτοια κουβέντα, μήπως αλλάξει λόγω του final-4 της Euroleague, αλλά δεν γίνεται να αλλάξει ο τελικός. Άλλωστε είναι και στην προκήρυξη του Κυπέλλου ο τελικός να γίνει στις 21 του Μάη, οπότε είναι αδύνατον να αλλάξει αυτό. Δεν αλλάζει η προκήρυξη του Κυπέλλου.»

Τα 5.500 εισιτήρια της ΕΠΟ που δίνονται;

«Υπάρχουν πάρα πολλοί εκτός Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ που θα θέλουν να δουν το παιχνίδι. Υπάρχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που θα θέλουν να δουν το παιχνίδι. Είναι πάρα πολλοί αυτοί. Υπάρχουν παλιοί ποδοσφαιριστές, προπονητές, άνθρωποι του ποδοσφαίρου δηλαδή. Θα πουλήσει και η ΕΠΟ εισιτήρια. Σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όχι σε φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.»

Έχουμε εικόνα για τα μέτρα της αστυνομίας;

«Ακόμη όχι. Μας ενημέρωσαν ότι θα είναι πρωτοφανή τα μέτρα. Δεν θα έχουν ξανά υπάρξει τέτοια μέτρα. Αλλά αυτό είναι θέμα της αστυνομίας. Εγώ δεν μπορώ να το ξέρω.»

Οι τιμές των εισιτηρίων ποιες θα είναι;

«Στα 50 ευρώ θα είναι τα εισιτήρια που θα δώσει η ΕΠΟ. Των ομάδων θα είναι πιο φθηνά. Αυτά όμως θα τα συμφωνήσουν οι ομάδες, δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτό. Είναι θέμα των ομάδων. Κάπου στα 10,20 ευρώ. Αλλά αυτά θα βγουν με την ευθύνη των ομάδων, εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό.»

Διαβάστε ακόμη...