Καλά το ΠΑΣ!

Από paok24.com: Άκρως παραγωγικός ο Τσούμπα Άκπομ απέναντι στους Ηπειρώτες!
Πηγή: paok24.com
Καλά το ΠΑΣ!

Η αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι η έκτη του Τσούμπα Άκπομ απέναντι στους Ηπειρώτες, εφόσον φυσικά αγωνιστεί.

Στις προηγούμενες πέντε πάντως, ο συνολικός απολογισμός του 26χρονου φορ, είναι εξαιρετικός!

Έχουμε και λέμε: Στην κανονική διάρκεια της σεζόν 2018-19, αυτής του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ, ο Άκπομ αγωνίστηκε βασικός στη νίκη με 2-1 στην Τούμπα στο φινάλε του πρώτου γύρου αλλά και σε αυτή στους "Ζωσιμάδες" την τελευταία αγωνιστική (0-2), πετυχαίνοντας στο 60΄ το 0-1 με πλασέ προ κενής εστίας ύστερα από ασίστ του Δημήτρη Πέλκα!

Σε ότι αφορά τα φετινά... πεπραγμένα του Άκπομ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο φετινό παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα (0-1), το οποίο κρίθηκε από το γκολ του Κόντε στο 86ο λεπτό έπειτα από τραγικό λάθος του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Βρετανονιγηριανός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 75΄ στη θέση του Τόμας Μουργκ χωρίς να μπορέσει να κάνει τη διαφορά για τον Δικέφαλο, ενώ στο 4-0 στους "Ζωσιμάδες", στο 68΄ έδωσε ασίστ στον Ντόουγκλας Αουγκούστο και στο 86΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ από ασίστ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ!

Τέλος, στο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ, ο Τσούμπα πέτυχε με κεφαλιά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεως το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του ΠΑΟΚ (1-0) από ασίστ του Λέο Ζαμπά!

Συνολικός απολογισμός; Τρία γκολ και μία ασίστ σε πέντε παιχνίδια, στα οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε τέσσερις φορές τους Ηπειρώτες και ηττήθηκε μία!

Διαβάστε ακόμη...