Στο κύπελλο, έχει αποκλειστεί μόνο από τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Στην τρίτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται για τον τρίτο του τελικό.
Πηγή: paok24.com
Στο κύπελλο, έχει αποκλειστεί μόνο από τον ΠΑΟΚ!

Με τον Δικέφαλος του Βορρά, ο Λουτσέσκου μετρά 9 προκρίσεις σε ισάριθμες διπλές αναμετρήσεις, ενώ συνολικά, η μόνη ομάδα από την οποία έχει αποκλειστεί σε διπλούς αγώνες στην Ελλάδα είναι ο ΠΑΟΚ! Με τη Ξάνθη, τη σεζόν 2014-15 απέκλεισε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Ηρακλή. Τη σεζόν 2015-16 δεν έφτασε στη νοκ άουτ φάση και τη σεζόν 2016-17 αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ. Ακολουθούν όσα έχει κάνει στη θητεία του στον ΠΑΟΚ

2017-18: Κύπελλο με 10/10
Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου κερδίζοντας και στους 10 αγώνες που έδωσε στον θεσμό. Ήταν η προτελευταία φορά που υπήρχε φάση ομίλων, ενώ ακολούθησαν και τρεις νοκ άουτ σειρές.

2018-19: Νταμπλ με δυο ανατροπές
Στο δρόμο για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να ανατρέπει τις ήττες με 2-1 από Παναχαϊκή και Πανιώνιο αντίστοιχα, με αυτή απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες να είναι η πλέον αγχωτική καθώς ήρθε στις καθυστερήσεις της παράτασης.

2021-22: Τρεις προκρίσεις με δυο νίκες
Φέτος, η πορεία του ΠΑΟΚ ήταν μικρότερη λόγω της νέας δομής του θεσμού, και αποδείχθηκε πως δυο νίκες έφταναν. Μάλιστα, αν ο Μιτρίτσα δεν είχε κάνει το 1-2 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ θα είχε φτάσει τελικό με μόλις μια νίκη.

Διαβάστε ακόμη...