ΠΑΟΚ: 0/5 με Παπαπέτρου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Προμηθέα σήμερα στις 17:00, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με τη διαιτητική τριάδα να αποτελείται από τους Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννη και Σταματόπουλο.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: 0/5 με Παπαπέτρου

Ο πρώτος διαιτητής, θα βρεθεί για ακόμα μία φορά φέτος, στο δρόμο του ΠΑΟΚ, συγκεκριμένα την έκτη. Οι προηγούμενες πέντε, ήταν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Προμηθέα (τότε ήταν μαζί του και ο Μαγκλογιάννης), με τους Πατρινούς να κερδίζουν με 84-77.

Είχε οριστεί στην αναμέτρηση με το Περιστέρι στο Παλατάκι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο του ΜακΚρί στο τέλος, νίκησαν με 86-87.

Ήταν ξανά στην Πάτρα, στον αγώνα με τον Απόλλωνα, που οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει του ΠΑΟΚ, με 95-91.

Ήταν και στο πρόσφατο, Περιστέρι – ΠΑΟΚ (μαζί με τον Σταματόπουλο), που οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει με 68-67, με αμφιλεγόμενες βολές του Μωραΐτη στο τέλος και γενικά, με αποφάσεις στην τέταρτη περίοδο, που είχαν φέρει πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του «Δικέφαλου του Βορρά».

Τελευταία φορά, ήταν την προηγούμενη εβδομάδα, στο ντέρμπι με τον Άρη, στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχασε, μετά από... «κατς» των γηπεδούχων στην τέταρτη περίοδο, το οποίο φυσικά και έμεινε ατιμώρητο από τη διαιτητική τριάδα.

Έτσι σήμερα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη του νίκη, με διαιτητή Παπαπέτρου στο παιχνίδι φέτος, μετά από πέντε... ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Διαβάστε ακόμη...