Τίποτα δεν κρίθηκε...

Από acpaok.gr:Για τον πρώτο αγώνα της Γ' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo αντιμετώπισε στο Κολυμβητήριο Περιστερίου, την Πέμπτη 7 Απριλίου τον ΓΣ Περιστερίου, από τον οποίο ηττήθηκε με 12-9.
Πηγή: acpaok.gr
Τίποτα δεν κρίθηκε...

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχος να παίρνουν ένα μικρό προβάδισμα, 2-1.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έχασε τη συγκέντρωσή του έκανε λάθη αμυντικά και έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλό του να ανοίξει τη διαφορά με το σκορ να φτάνει στο 7-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ήταν πιο ανταγωνιστικός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μειώσει τη διαφορά, με την περίοδο να τελειώνει με επιμέρους σκορ 3-3 και συνολικά 10-5.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος αντεπιτέθηκε έπαιξε με πάθος, μείωσε την «ψαλίδα» στα τρία γκολ αλλά δε κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 12-9.

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό αγώνα, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022.

Οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 3-3, 2-4

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γιάν., Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Σγουρίδης, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Τόττης 1

Διαβάστε ακόμη...