«Εδώ που είμαστε, ονειρευόμαστε περισσότερα!»

Απο paok24.com: Ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στην πατρίδα του για τους μεγάλους αγώνες με τη Μαρσέιγ
Πηγή: paok24.com
«Εδώ που είμαστε, ονειρευόμαστε περισσότερα!»

Η εφημερίδα «Krone Zeitung», φιλοξενεί μία συνέντευξη του Στέφαν Σβαμπ, με αφορμή τη συμμετοχή του με τον ΠΑΟΚ στους προημιτελικούς του Europa Conference League και τους αγώνες με τη Μαρσέιγ.

Ο έμπειρος μέσος, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ ανέφερε πως δεν έχουν την ευκαιρία πολλοί ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, να παίζουν μήνα Απρίλιο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Πολύς κόσμος, ένα σπουδαίο γήπεδο... Ελπίζω για μία υπέροχη ατμόσφαιρα, περισσότεροι από 3.000 φίλαθλοι μας θα είναι εκεί. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ευρώπη, μήνα Απρίλιο και δεν είχαμε πολλοί Αυστριακοί ποδοσφαιριστές αυτήν την τιμή» είπε και συνέχισε ο Σβαμπ...

«Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται ότι μιλάμε για το Europa Conference League, αλλά δείτε ποιες ομάδες συμμετέχουν ακόμα στη διοργάνωση. Είναι μεγάλα ονόματα. Οι Έλληνες είναι περήφανοι για εμάς, μόνο που έχουμε φτάσει ως εδώ».

Όσο για το στόχο του ΠΑΟΚ στους αγώνες αυτούς; «Όταν είσαι στους προημιτελικούς, ονειρεύεσαι περισσότερα. Έχουμε μία έμπειρη ομάδα με νοοτροπία νικητή και έχουμε δουλέψει πολύ γι' αυτό. Ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα και μετά, στην έδρα μας, στη ρεβάνς θα... επιτεθούμε» ανέφερε ο Αυστριακός, ο οποίος στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κορωνοϊό που πέρασε μετά τη ρεβάνς με τη Γάνδη στο Βέλγιο. «Μετά το παιχνίδι, ήταν σα να με είχαν σκοτώσει. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν είχα καθόλου ενέργεια για μέρες».

Όσο για το ροτέισον που κάνει αναγκαστικά ο Λουτσέσκου, με το βαρύ πρόγραμμα της ομάδας; «Μερικές φορές, παίζει μία τελείως διαφορετική ομάδα, αλλά η επιτυχία που έχει, δείχνει ότι λειτουργεί σωστά» απάντησε ο Σβάμπ.

Τέλος, ρωτήθηκε για την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λόγω των αγώνων με τη Μαρσέιγ, αλλά και στο ενδεχόμενο να συνεχίσει για τρίτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη. «Αν προκριθούμε, τότε θα υπάρξει... χάος στο πρωτάθλημα. Τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον μου, αλλά δεν αγχώνομαι» ήταν τα λόγια του Αυστριακού

Διαβάστε ακόμη...