Στον «αέρα» ο Κρμέντσικ!

Aπό paok24.com: Την καλύτερη δυνατή λύση στην περίπτωση του Μάικλ Κρμέντσικ έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται στην Κλαμπ Μπριζ, ενόψει του καλοκαιριού.
Πηγή: paok24.com
Στον «αέρα» ο Κρμέντσικ!

Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στο Βέλγιο, φαντάζει δύσκολο το ενδεχόμενο ο Τσέχος επιθετικός να παραμείνει στη Σλάβια Πράγας και μετά το τέλος του δανεισμού του, από τη στιγμή που παρά το καλό του ξεκίνημα το τελευταίο διάστημα είτε παρακολουθεί τα παιχνίδια από τον πάγκο είτε από την κερκίδα και το σπίτι του.

"Ο Κρμέντσικ έχει ήδη πει πως δεν θέλει να επιστρέψει στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά η ερώτηση είναι τι επιλογές έχει. Ο Τσέχος δεν έχει σκοράρει από τον περασμένο Νοέμβριο και την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 9 Φεβρουαρίου. Έτσι, δεν φαίνεται πως η Σλάβια Πράγας θα κινηθεί για τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Η κατάσταση με τον Κρμέντσικ είναι επίπονη για την Κλαμπ Μπριζ, καθώς πλήρωσε 6 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Έτσι, από τη στιγμή που το συμβόλαιό των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, οι λύσεις είναι δύο για την Κλαμπ Μπριζ. Ή να τον πουλήσει έχοντας μεγάλη ζημία ή ακόμα και να λύσει το συμβόλαιό του".

Διαβάστε ακόμη...