ΓΠΟ Γιάννενα-ΠΑΟΚ Morris

Για την 15η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στα Γιάννενα, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΓΠΟ, την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 16:00.
Πηγή: acpaok.gr
ΓΠΟ Γιάννενα-ΠΑΟΚ Morris

Οι «ασπρόμαυρες», ευελπιστούν να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία τους στο πρωτάθλημα με ακόμη μία νίκη. Ο Δικέφαλος στους τελευταίους αγώνες έχει ανεβάσει τον ρυθμό του, παράγει όμορφο ποδόσφαιρο, με τις αθλήτριες να έχουν αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του coach Κανάτα.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ Morris, θα παραταχθεί ο ΓΠΟ Γιάννενα, ο οποίος προέρχεται από ήττα, εκτός έδρας, με 1-0, απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Για το παιχνίδι κόντρα στα Γιάννενα, η αθλήτρια της ομάδας, Γεωργία Χαλατσογιάννη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για την αυριανή αναμέτρηση και γνωρίζουμε ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα. Η προσέγγιση μας δεν αλλάζει, στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι μόνο η νίκη και να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να το πετύχουμε αυτό».

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022
15η αγωνιστική, Women's Football League
Γήπεδο Ιωαννίνων
16:00, ΓΠΟ Γιάννενα-ΠΑΟΚ Morris

Διαβάστε ακόμη...