Παλατάκι 2,5 μήνες μετά!

Από paok24.com : Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε χθες το πρόγραμμα των αγωνιστικών της Stoiximan Basket League μέχρι τη διακοπή του Πάσχα, με τον ΠΑΟΚ Μαteco να επιστρέφει… επιτέλους στην έδρα του.
Πηγή: paok24.com
Παλατάκι 2,5 μήνες μετά!

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 17:00, με την ομάδα να γυρίζει στην έδρα της για αγώνα, μετά από ένα διάστημα 2.5 μηνών και κάτι!

Για να βρει κάποιος το προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Μαteco στο Παλατάκι, πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο, στις 15 Ιανουαρίου και στη νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου!

Έκτοτε ακολούθησαν οι εκτός έδρας αναμετρήσεις, με ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέα (Κύπελλο), Ιωνικό, Ηρακλή, Περιστέρι ενώ το προσεχές Σάββατο (20:00, ΕΡΤ 3), παίζει στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια, για να σημειωθεί (και) αυτό το παράδοξο τη φετινή σεζόν, έπρεπε να αναβληθεί ο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Προμηθέα, που ήταν προγραμματισμένος για τη 15η αγωνιστική, πριν τη διακοπή για το Final 4 του Κυπέλλου και το «παράθυρο» της Εθνικής ομάδας, αλλά τα κρούσματα κορωνοϊού στους Πατρινούς, είχαν φέρει την αναβολή.

Διαβάστε ακόμη...