Ζίβκοβιτς ο … πρώτος!

Από paok24.com: Τρίτη – και τελευταία – ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς ο … πρώτος!

Ωστόσο, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ετοιμάζεται να ανοίξει αύριο τον... χορό των "ασπρόμαυρων" που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό και τους υπόλοιπους διεθνείς της Σερβίας να αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Ουγγαρία. H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα πραγματοποιηθεί στην "Puskas Arena" της Βουδαπέστης.

Παιχνίδι αύριο έχει όμως και ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο, με τον νεαρό χαφ του ΠΑΟΚ Β να αντιμετωπίζει ως μέλος της εθνικής Μπουρκίνα Φάσο το Κόσοβο, σε φιλικό ματς που ξεκινάει στις 19:00 στην Πρίστινα.

Τέλος, η Εθνική Παίδων U17 της Ελλάδας ξεκινάει αύριο την προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας επί ολλανδικού εδάφους την αντίστοιχη ομάδα της Σλοβακίας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης Elite Round.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινάει στις 20:00 και στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται εννέα ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου και πιο συγκεκριμένα οι Σπύρος Αγγελίδης, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Ταξιάρχης Φίλων, Νίκος Δεληγιάννης, Δημήτρης Κωττάς, Κωνσταντίνος Γκούμας, Αλέξανδρος Αδάμ, Γιάννης Γκιτέρσος και Στέφανος Τζίμας.

 

Διαβάστε ακόμη...