Ο Ραζβάν ξέρει τον Ιβάν και ο Ιβάν τον Ραζβάν

Από sdna.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση Φερνάντο Βαρέλα, με τη δημόσια τοποθέτηση του Ρουμάνου να επικυρώνει μία σχέση που έχει «χτιστεί», δοκιμαστεί και απλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Ο Ραζβάν ξέρει τον Ιβάν και ο Ιβάν τον Ραζβάν

Ξεκινώντας από τα βασικά... Ο Φερνάντο Βαρέλα ήταν μέχρι πρότινος εκτός ομάδας. Δεν υπολογιζόταν. Καλώς ή κακώς είναι μία άλλη κουβέντα. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα η διοίκηση που επί της ουσίας οριοθετεί συμπεριφορές εντός της ομάδας, θεώρησε πως ξεπεράστηκαν. Και ως εκ τούτου έκανε σαφές στον προπονητή της ομάδας πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τίθεται εκτός. Δεν υπολογίζεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Και προφανώς δεν τίθεται θέμα «παρέμβασης» στο έργο του προπονητή αλλά της γενικότερης εύρυθμης λειτουργίας μίας ομάδας που χαρακτηρίζεται από κανόνες και αρχές. Και ο Ραζβάν Λουτσέσκου το σεβάστηκε. Αναλογιζόμενοι κιόλας πως επρόκειτο για ένα δικό του «παιδί». Η... παλιοσειρά του νταμπλ.

Τα δεδομένα που είχε μπροστά του όμως ο Ρουμάνος ήταν συγκεκριμένα...

Και όφειλε να αποδεχθεί τη νέα τάξη πραγμάτων και να στραφεί σε άλλες λύσεις. Όπως και έκανε. Μέχρι πρότινος. Ο τραυματισμός Μιχαηλίδη, οι ενοχλήσεις Κρέσπο (σ.σ. ακόμη και του νεαρού Κουλιεράκη), η ίωση του Μιχάι, δεν του άφηναν άλλα περιθώρια. Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν προ των πυλών και εκείνος όφειλε να στραφεί σε έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει καλά. Που μπορεί να του δώσει... εδώ και τώρα λύση. Πάνω από εγωισμούς.

Και γιατί πάνω απ΄όλα η ομάδα. Και αυτό υπογράμμισε και στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κινήθηκε στην ίδια κατεύθυνση με τον προπονητή του Δικεφάλου. Πάνω απ΄όλα το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Και η δημόσια τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, το «ευχαριστώ» στον Ιβάν Σαββίδη αποτυπώνει επακριβώς τα όσα προηγήθηκαν:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ .Ιβάν Σαββίδη για την άδεια που δόθηκε στον Βαρέλα να αγωνιστεί σε αυτό το ματς, θέλω να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι καταλαβαίνει, είναι δίπλα μας και μας στηρίζει σε ότι χρειαστούμε. Ο Φερνάντο θα μείνει μαζί μας το επόμενο διάστημα, θα μείνει για να μας υποστηρίξει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου.

Και δεν είναι η πρώτη φορά... Απλά -ίσως- με αφορμή την υπόθεση Βαρέλα αναδεικνύεται καλύτερα η σχέση που έχει «χτιστεί», και δοκιμαστεί ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Ραζβάν Λουτσέσκου και απλώνεται αρμονικά σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας του ΠΑΟΚ. Αυτοί... μαζί!

Διαβάστε ακόμη...