«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο!»

Από paok24.com: Στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ στη μάχη που έδωσε στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη, ήταν ο αντιπρόεδρος του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο!»

Ο ίδιος, μίλησε για τη σημασία της ευρωπαϊκής πρόκρισης του Δικεφάλου, για το επίπεδο που έχει αλλάξει η ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και για το όραμα του Ιβάν Σαββίδη.

«Το ζήσαμε πολύ έντονα, γιατί πραγματικά είναι πολύ μεγάλη ομάδα η Γάνδη. Μας πίεσε σε πολύ μεγάλο βαθμό, η ομάδα ανταπεξήλθε και σε καίρια σημεία μπόρεσε και σκόραρε και κέρδισε αυτή τη μεγάλη πρόκριση. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει επίπεδο, το club έχει μεγαλώσει. Ο ΠΑΟΚ γίνεται και Ευρωπαίος.

Έχει περάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες του τρίτου στη σειρά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι, όταν ήρθε ο πρόεδρος είχε πει ότι θέλει τον ΠΑΟΚ πρώτο σε Ελλάδα και Ευρώπη, και αυτή τη στιγμή βλέπουμε ότι στην Ελλάδα αυτό έγινε, τώρα κάνουμε το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή δεν θα είναι η μοναδική πρόκριση και θα έρθουν τουλάχιστον άλλες δύο, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, που σιγά σιγά έχει αρχίσει και σκέφτεται και ο τελευταίος ΠΑΟΚτσής. Το όνειρο στο δρόμο προς τα Τίρανα».

Διαβάστε ακόμη...