Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ Μαteco

Από acpaok.gr: Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Χειροσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mαteco ταξιδεύει στην Άρτα, με σκοπό να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τοπική Αναγέννηση το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 18:00.
Πηγή: acpaok.gr
Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ Μαteco

Τα κορίτσια του Δικεφάλου, αφού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, καλούνται να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση της βαθμολογίας, δημιουργώντας συνθήκες πλεονεκτήματος για τη συνέχεια του «μαραθωνίου» του πρωταθλήματος.

Όλες οι παίκτριες βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Πελεκίδη, ενώ τον αγώνα θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο facebook.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας, η Ραφαέλα Καραχαρίση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας είναι το τελευταίο του δεύτερου γύρου της Β' Φάσης. Αριθμητικά δεν έχουμε «κλειδώσει» την πρώτη θέση. Καλούμαστε με σοβαρότητα και πειθαρχεία στο παιχνίδι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως κάνουμε κάθε φορά ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, στόχος της ομάδας είναι φυσικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του double. Η προσοχή μας και η προετοιμασία στρέφεται στους τελικούς!».

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022
10η αγωνιστική, Β' Φάση, Α1
Κ. Γ. Άρτας
18:00, Αναγέννηση Άρτας - ΠΑΟΚ Μαteco

Διαβάστε ακόμη...